Tandprothetische praktijk R.J. Nobel

Get Adobe Flash player

De Tandprotheticus

Tandprothetische praktijk Nobel 20 jaar!

`Een tandprotheticus is een specialist in het vervaardigen van kunstgebitten en frame-protheses op maat` dat zegt tandprotheticus Remco Nobel die al weer 20 jaar geleden een praktijk is gestart op de Prins Hendriklaan 34 in Bergen. `Veel mensen weten niet dat ze zonder verwijzing zo bij mij kunnen binnenlopen voor een nieuw kunstgebit of informatie. Bang hoeft men nooit te zijn want een tandprotheticus trekt geen tanden en boort geen gaatjes. Ik zorg er voor dat men een goed passend kunstgebit krijgt, eventueel op implantaten. Ook kan ik kunstgebitten aanpassen of repareren en kan men advies krijgen over het onderhouden van het gebit`.

Nieuw beroep

In de loop der eeuwen zijn kennis en technische mogelijkheden binnen de tandheelkunde explosief toegenomen. Het vak tandprotheticus is een relatief nieuw beroep dat zich de laatste decennia heeft ontwikkeld in de mondzorg naast vakgebieden zoals tandarts, kaakchirurg, orthodontist en mondhygiënist. Ik werk dan ook met de verschillende disciplines samen!

Model in was

`Als tandprotheticus doe ik alle werkzaamheden aan het tot stand komen van het kunstgebit zelf. Ik zie de klant en kan dus makkelijk inspelen op de persoonlijke wensen. De fase `passen in was` is dan ook erg belangrijk. Dan krijgt men de tanden al in de mond te zien en kan ik er nog van alles aan veranderen. Pas als men tevreden is wordt de prothese definitief afgemaakt`.

Klikgebit

`HET GEDONDER IS ALTIJD ONDER!` Een hele mooie oplossing is om in de onderkaak 2 implantaten te plaatsen. Dat klinkt erger dan het is want de ingreep is zo klaar! Het resultaat is geweldig want men heeft weer een vastzittend ondergebit die er natuurlijk wel uitgehaald kan worden om te reinigen. Alle zorgverzekeraars vergoeden het klikgebit, er is alleen een kleine eigen bijdrage verschuldigd. Voor informatie belt u 072-5897466.


Adres:
Prins Hendriklaan 34
1862 EL Bergen

Telefoon:
072-589 7466

E-mail:
info@nobelkunstgebit.nl